Welkom bij TrekkingNepal!

Welkom op dé website voor onafhankelijk en customized reizen door Nepal. Deze website is gemaakt om onafhankelijke Nepalese gidsen te helpen en u een ongeëvenaarde 'Nepalervaring' aan te bieden.

Wat is Trekkingnepal?
Trekkingnepal geeft advies over het organiseren van een reis in Nepal. Heeft u geen behoefte om rond te reizen in grote onpersoonlijke groepen met een inflexibel dagprogramma? Wilt u liever niet alleen reizen omdat u bang bent bezienswaardigheden te missen? Kies er dan voor om te reizen met een ervaren, betaalbare en persoonlijke gids, die er voor zal zorgen dat u niks zult missen van het fascinerende Nepal. Trekkingnepal is een website die gemaakt is voor twee bevriende Nepalese gidsen, ‘Lila’ en ‘Babu’. Kortom, u boekt GEEN reis bij Trekkingnepal, dit is slechts een website die twee bevriende gidsen een Nederlandstalige portal biedt.

BABU                           LILA

Bij ons staat maatschappelijk verantwoord reizen in een hoog vaandel. Deze website is opgezet om in een arm land als Nepal het geld van uw reis direct bij de gidsen en dragers terecht te laten komen die er uiteindelijk het hardst voor moeten werken. Kortom, u boekt NIET bij Trekkingnepal, maar u boekt rechtstreeks bij een Nepalese gids.

Uw Reis
U bepaald zelf hoe de reis eruit ziet! Tijdens de reis bent u vrij om de route aan te passen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een extra rustdag inlassen, bepaald u zelf wat er iedere avond gegeten wordt en hoe de volgende dag eruit gaat zien. Doordat er hierbij gebruik wordt gemaakt van een professionele en goed Engels sprekende Nepalese gids ervaart u Nepal hierdoor veel beter, intensiever en veiliger. Kortom, u haalt op deze manier meer uit uw reis die u wilt gaan maken in Nepal of de Himalaya.

Polls

Welke Bouwsteen mist u nog?