Wie zijn wij?

Print
PDF

Ons team in Nederland
Wij zijn ondernemend ingestelde enthousiastelingen die allen een ruime ervaring hebben met het reizen in Nepal. Wij proberen onze ervaringen te gebruiken door u zo goed mogelijk advies te geven over alle belangrijke zaken die komen kijken bij het organiseren van uw reis in Nepal. Wij hebben direct contact met Lila en Babu in Nepal waarvoor wij deze website faciliteren, waardoor we altijd in staat zijn direct antwoord te geven op uw vragen.

Het team in Nepal
Babu Ram Gurung en Lila Gurung zijn twee gidsen hebben jarenlange ervaring in zo’n beetje alle uithoeken van Nepal en de Himalaya en beschikken over alle benodige diploma's en certificaten. Het zijn twee hele goede gidsen die je Nepal ervaring absoluut positief zullen verrijken! Daarnaast werken Babu en Lila met een eigen team van mensen afhankelijk van de reis die u wilt samenstellen.

Babu Gurung
Babu, geboren in 1978, is een professionele maar vooral ook hele gezellige gids die jarenlange ervaring heeft in het Khumbu, Annapurna en alle andere gebieden van Nepal. In deze gebieden heeft hij de afgelopen jaren met veel locals vrienden gemaakt en kent hij alle mooie verborgen plekjes buiten de gangbare trekkingpaden. Babu weet veel af van lokale tradities, cultuur en natuur. Zeker indien je op zoek wilt gaan naar bijvoorbeeld de zeldzame nationale vogel van Nepal, de Danfe, dan weet Babu deze te vinden.

Lila Gurung
Lila, geboren in 1968, is eveneens een uiterst ervaren gids. Naast het organiseren van trektochten is Lila ook gespecialiseerd in het organiseren van expedities waar (technisch)klimmen bij komt kijken. Lila heeft zelf verschillende zware toppen in de Himalaya beklommen (15 verschillende trekking peaks en de Burun Tse, die meer dan 7000m hoog is). Lila heeft zelfs in Europa al vier maal de Mont Blanc bedwongen!! Lila werkt samen met z’n broer Thagandra Gurung een gespecialiseerd mountainbikegids. Als je bijvoorbeeld interesse hebt om een serieuze tocht per mountainbike door Thibet af te leggen dan is Thagandra de juiste man!